Çocuklar Odunpazarı’nda hayvan dostlarıyla buluştu

Odunpazarı Kent Konseyi Gültepe Mahalle Meclisi üyeleri ile Gültepeli çocuklar, Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hayvan Sağlık Merkezi ve Güvercinköy’ü ziyaret etti.

Çocuklar Odunpazarı’nda hayvan dostlarıyla buluştu
20 Nisan 2018 Cuma 14:15

Hayvan Sağlık Merkezi ve Güvercinköy’ü gezen Gültepe Mahalle Meclisi üyeleri ve Gültepeli çocuklara yetkililer tarafında bilgi verildi. Çocuklar, Hayvan Sağlık Merkezi’nde yavru köpeklerle oynarken, meclis üyeleri ise merkezde incelemelerde bulundu.

Hayvan Sağlık Merkezi’nin ardında Odunpazarı Belediyesi tarafından güvercin meraklıları için yaptırılan Güvercinköy’e giden meclis üyeleri ve çocuklar, Güvercinköy’den çok etkilendi. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen mahalle meclis üyeleri, böyle bir tesisle karşılaşacaklarını tahmin etmediklerini söyledi. Gültepe Mahalle Meclisi üyeleri,  Güvercinköyü Eskişehir’e kazandırdığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti. Yüzlerce güvercin arasında oyunlar oynayan çocuklar, mutlu bir gün geçirdi.

Kocaçınar Yaşam Merkezi Hayvanat Bahçesini gezdi


Odunpazarı Belediyesi’nin yaşlı bireyler için hayata geçirdiği Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde sosyal aktiviteler devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi Kocaçınar Yaşam Merkez’indeki yaşlı bireyler için Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı’nda yer alan Hayvanat Bahçesi ve Sualtı Dünyası’na gezi düzenledi. Geziye Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimi 29 yaşlı birey katıldı. Hayvanat Bahçesi ve Sualtı Dünyası’nı gezen yaşlılar, sadece fotoğraf ve videolarda gördükleri bazı hayvanları yakından görmenin şaşkınlığını yaşadı. Hayvanlar ile ilgili bilgi alan yaşlılar, daha sonra Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı’nı gezdi.

Keyifli bir gün geçiren yaşlı bireyler, sosyal etkinliklerin devam etmesini istedi. Yaşlı bireyler,  kendileri için bu tür etkinlikleri düzenleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.