ÇİFTELER’DE YOLLAR YENİLENİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki yol çalışmalarına hızla devam ediyor. Mihallıçık, Seyitgazi, ve İnönü ilçelerinde başlayan çalışmaların ardından Çifteler İlçesinde de ekipler kaliteli yollar için çalışıyor.

ÇİFTELER’DE YOLLAR YENİLENİYOR
05 Haziran 2018 Salı 10:59

Çifteler İlçesinde çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler yol çalışmalarını bir an önce bitirmek için hızla çalışıyor. Çifteler İlçesinde Girne Caddesi, Hastane Caddesi, Eskişehir Caddesi, Serçe Caddesi ve Artaş Caddesindeki çalışmalarda yaklaşık 5 kilometre yol yapmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi, freze makinesiyle bozuk olan yolları kazıyor. Yapılan yol çalışmalarında 5 bin 500 tonluk sıcak asfalt malzemesi kullanılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.