BÜYÜKŞEHİR’DEN ESNAF SARAYI’NA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aydın Ünlüce ve Genel Sekreter M. Engin Çakmak meydana gelen yangın sonrası hasar gören Esnaf Sarayına giderek, esnafa geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

BÜYÜKŞEHİR’DEN  ESNAF SARAYI’NA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
21 Mart 2018 Çarşamba 11:30


       Eskişehir'in ilk alışveriş merkezi olan Esnaf Sarayı'nda geçtiğimiz günlerde bilgisayarcıların bulunduğu katta yangın çıkmış ve Esnaf Sarayı'nın üçüncü katı zarar görmüştü. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in yurt dışında bulunması nedeniyle başkan adına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aydın Ünlüce ile Genel Sekreter M. Engin Çakmak, esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten dolayı Ünlüce ve Çakmak’a teşekkür eden Esnaf Sarayı yönetimi ise Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yangına yerinde müdahalesi ile yangının diğer katlara da sıçramadan kontrol aldığını ifade ederek, İtfaiye Daire Başkanlığı çalışanlarına teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.