Büyükşehir'in palmiyelerini beğenmeyen kullanıcıya cevap Odunpazarı'ndan geldi

Sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediyesi'nin palmiyelerini beğenmeyen kullanıcıya cevap Odunpazarı'ndan geldi.

Büyükşehir'in palmiyelerini beğenmeyen kullanıcıya cevap Odunpazarı'ndan geldi
28 Mayıs 2018 Pazartesi 14:22

 Eskişehir’de 18 yıldır Porsuk Çayı’nın güzelliğine güzellik katan palmiyeler, kentin soğuk havasından zarar görmemeleri için kış aylarında götürüldükleri Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler seralardan alınarak, Köprübaşı’ndaki yerlerine yerleştirildiler.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı da yerleştirilen palmiyeler ile ilgili paylaşımda bulundu. Belediye hesabından, "  Eskişehir’de 18 yıldır Porsuk Çayı’nın güzelliğine güzellik katan palmiyeler, kentin soğuk havasından zarar görmemeleri için kış aylarında götürüldükleri Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler seralardan alınarak, Köprübaşı’ndaki yerlerine yerleştirildiler. " ifadeleri kullanıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin bu tweetine bir sosyal medya hesabından, "Keşke bizim iklimimize uymayan palmiye yerine ıhlamur iğde ağaçları ekseydiniz. Bu kadar masrafa ve iş gücüne gerek kalmazdı" paylaşımında bulundu.

Bu paylaşımın üzerine Odunpazarı Belediyesi sosyal medya hesabından cevap geldi. Belediye hesabından, " Palmiyeler yaklaşık 20 yıldır bizimle, Eskişehir onlara, onlar da Eskişehir’e çok alıştı. Ihlamur ağaçları için sizi Hamamyolu’na bekliyoruz." açıklaması geldi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.