BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ TEYAKKUZ HALİNDE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kar yağışının yaşamı olumsuz etkilememesi için tüm önlemlerini aldı. Dün gece başlayan kar yağışına da hazır olan Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, ana arterlerin açık kalması için tuzlama çalışmalarına geceden beri devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ TEYAKKUZ HALİNDE
23 Aralık 2017 Cumartesi 12:03

         Yağışın etkilediği bölgelerde ekiplerin başlattığı tuzlama çalışmaları ile cadde ve bulvarlarda ulaşım yönünden herhangi bir sıkıntı yaşanmazken kent merkezinin yanı sıra Tepebaşı ve Odunpazarı’na bağlı yüksek mahallelerde de çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Kar yağışının şehir merkezine göre daha yoğun yaşandığı kırsal kesimlerde de 8 şantiyede 7 gün 24 saat kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştiren ekipler, yolların açık tutulması için aralıksız olarak çalışıyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Meteoroloji’den aldıkları bilgiler çerçevesinde ekiplerin sürekli hazır olduğunu ifade ederek,  sürücülere araçlarına kış lastiği taktırmalarını ve araçlarında mutlaka zincir bulundurmaları gerektiğini hatırlattılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.