Büyükdere Gençlik Merkezinde kurs kayıtları başladı

Açıldığı günden itibaren farklı kişiliklere ve kültürlere sahip olan gençlerin ortak noktada buluşmasını sağlan Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri, "Gençlere değer veriyor, gençlerle yükseliyoruz” sloganıyla çalışmalarına devam ediyor.

Büyükdere Gençlik Merkezinde kurs kayıtları başladı
10 Şubat 2018 Cumartesi 12:21

Odunpazarı Belediyesi tarafından kurulan Büyükdere Gençlik Merkezleri’nde 2018 yılı bahar dönemi kurs kayıtları başladı. “İşaret Dili”, “Diksiyon”, “Etkili İletişim ve Beden Dili”, “Aerobik”, “Grafiti” kurslarının açıldığı Büyükdere Gençlik Merkezi’nde son başvuru tarihi ise 18 Şubat 2018 Pazar Günü.

Büyükdere Gençlik Merkezi’nde açılan kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, Büyükdere Mahallesi Gençlik Bulvarı NO: 87/c adresinde bulunan Büyükdere Gençlik Merkezi’ne giderek ya da  (0222) 500 00 19 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.