BUKETLER ÇİÇEK AÇMAYA BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi ekipleri hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte kavşakları çiçeklerle süslemeye başladı. İsmet İnönü Bulvarı’nda bulunan meydandaki buket motifleri çiçeklerle süslenirken, diğer kavşaklarda da çiçeklendirme hazırlıkları başladı.

BUKETLER ÇİÇEK AÇMAYA BAŞLADI
28 Mart 2018 Çarşamba 10:27

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, şehrin çeşitli bölgelerini rengârenk çiçeklerle donatmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin seralarında özel olarak yetiştirilen çiçek ve bitkiler, yapılan peyzaj düzenlemeleriyle, kente estetik bir görünüm kazandırıyor.  Ekipler ilk olarak İsmet İnönü Bulvarı’nda bulunan kavşakta buket motiflerini çiçeklerle donatırken, şehrin diğer bulvar ve kavşaklarında da çiçeklendirmelerin başlayacağını ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.