Beylikdüzü Belediyesinden Başkan Ataç'a ziyaret

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Başkan yardımcıları Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç’ı ziyaret ettiler.

Beylikdüzü Belediyesinden Başkan Ataç'a ziyaret
21 Ocak 2017 Cumartesi 11:18

Ziyarette bir açıklama yapan İmamoğlu” Beylikdüzü İstanbul’un yeni gelişen bir parçası ve hızlı gelişen bir bölgesi özellikle bizim deneyimlere çok ihtiyacımız var. Başarılı belediyelerimizi ziyaret ediyoruz. Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret ettik. Buradaki deneyimleri paylaştık.2017 yılında ortak ne tür çalışmalar yaparız fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz güzel projelere imza atmaktalar. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise” Başkanımız bugün bizler sürpriz yaptı. İleriye doğru özel ziyaretler haline getirmemiz gerekiyor. Başkanımızın güzel çalışmalarını buradan yakinen takip ediyoruz. Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisinin İktidarı yerel yönetimlerden geçer” dedi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler daha sonra Tepebaşı Hizmet Binasında yer alan Pişmiş Toprak eserlerini gezerek Başkan Ataç’tan eser hakkında bilgiler aldılar.
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.