Belde evlerinin kıymetini bilin

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, geçtiğimiz günlerde birinci yılını kutlayan Hanımeli Sokak’ta, kadın üreticiler ile bir araya geldi.

Belde evlerinin kıymetini bilin
27 Mart 2017 Pazartesi 14:47

Üreticilerin stantlarını gezerek onların hal ve hatırlarını soran Başkan Ataç, burada yaptığı konuşmada; “Eskişehir halkı dayanışmayı, paylaşmayı, birlikte dostça yaşamayı gelenek haline getirmiş bir şehir. Belediyemizin kadın çalışmaları da yurt genelinde örnek alınıyor. Hanımeli Sokak, kadın çalışmalarımınız bir ürünü olarak hayat buldu ve Eskişehirliler tarafından da çok sevildi. İnanıyorum ki kadınlarımız bu sokağı çocukları gibi büyütecek ve çok daha iyi yerlere getirecekler. Biz de bu çalışmada kadınlarımızın her zaman yanında olacağız, destek olacağız. Burada her geçen gün daha da iyi işler yer alıyor. Burada verdiğiniz emeğe teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.Belde evlerinin binlerce yurttaşa ulaştığını vurgulayan Başkan Ataç; “Belde evlerimizin ve üretimlerinin buralarda yer alması çok önemli. Kadınlarımızın belde evlerinin kıymetini iyi bilmesi gerekiyor. Türkiye’de böyle bir grup çalışmasının, böyle bir dayanışmanın ve paylaşmanın çok az örneği var. Belde evlerimiz kentimizin sosyal hayatında çok önemli yeri olan yapılar. 15 Yılda 30 belde evine ulaştık. 2009’dan bu yana 100 bin kadınımız belde evlerinden hizmet almış. Bu çok önemli bir rakam. Belde evlerine sahip çıkan kadınlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 Kadın üreticiler hanımeli sokağı kendilerine kazandırdıkları için Başkan Ataç’a teşekkür ettiler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.