Batıkent’te projelerini anlattı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Batıkent’te mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ataç, belediyenin çalışmalarını anlattı, istek ve önerilerini dinledi.

Batıkent’te projelerini anlattı
20 Şubat 2017 Pazartesi 17:09

Tepebaşı Belediyesi Batıkent Belde Evinde ve Tepebaşı Belediyesi Şair Rasim Köroğlu Deneyimli Kafede yurttaşlar ile bir araya gelen Ataç, ilk olarak Batıkent Belde Evinde Tepebaşı Belediyesinin projeleri ile ilgili bilgiler verdi Ataç yaptıkları çalışmaları vurgulayarak, “Belde evlerimizden binlerce kadın hizmet alıyor. Her gün bin kadın merkezlerimizde spor yapıyor. Biz açtık, sizler kullanarak değerlendiriyorsunuz. Çocuklarınızı da spor yapmaya teşvik edin. Su Sporları Merkezi var. Sizler de bu merkezleri aktif olarak kullanın. Yine çocuklarımız için senfoni orkestrası oluşturduk. Yakında Belçika’ya gidecekler. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak için ya spora ya da sanata yönlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.
“Kamyon kasasında market vardı”
Batıkent Belde Evinin ardından Tepebaşı Belediyesi Şair Rasim Köroğlu Deneyimli Kafede kadınlarla buluşan Başkan Ataç, Batıkent Mahallesi’nin gelişim sürecinden bahsetti. Ataç, “Siz destek vermeseydiniz bizler buralarda olamazdık. Birlikte Tepebaşı’nı geliştirdik. Hatırlarsınız kamyon kasasında market vardı. Şimdi Batıkent Mahallemiz bu duruma geldi” dedi.
“Ben görüşümü her yerde açıkça ifade ederim”
Her iki noktada da kadınlardan gelen sorular üzerine referanduma da değinen Ataç, her iki cevabın referandumdan çıkması sonucunda yaşanacak olan süreçten bahsetti. Ataç, mahalleli kadınların referandum hakkındaki merak ettiklerini anlattı. Ataç, “Mahalle mahalle dolaşıyorum. Her iki cevabı düşünen vatandaşlarımla gayet ölçülü bir şekilde konuşuyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu durumu anlatıyorum. Görüşümü her yerde açıkça söylerim” diye belirtti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.