Başkan Yüzügüllü orucunu Kaymaz Mahallesi'nde vatandaşlarla açtı

Geleneksel hale gelen Sivrihisar Belediyesi iftar programları Kaymaz Mahallesi'nde başladı.

Başkan Yüzügüllü orucunu Kaymaz Mahallesi'nde vatandaşlarla açtı
07 Haziran 2017 Çarşamba 16:01



Kaymaz Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlar ile bir araya gelinerek, Ramazan ayının güzel atmosferinde gönüller ve sofralar paylaşıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte oruçlar açılıp, güzel bir iftar programı yaşandı. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü vatandaşlar ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.

İftar programı kapsamında yer alan Geleneksel Türk Tiyatrosu ve semazen gösterileri vatandaşların büyük beğenisini toplarken, çocuklar da unutulmadı.

Programa gelen çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için oyun parkurları da kurulurken, iftar sonrasında sahne gösterileri devam etti. Programda ayrıca vatandaşlara Ramazan ayına özel çeşitli ikramlar sunuldu.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.