Başkan Uysal’dan Yunus Emre çağrısı

Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, Eskişehir halkını, Eskişehir Valiliği ile birlikte düzenledikleri Yunus Emre’yi Anma Programına davet etti. Uysal, programa katılmayı arzu eden Eskişehirliler için Gar’dan ücretsiz tren, MİYAD ve MAGDER derneği önünden de ücretsiz otobüsler kaldırılacağını söyledi.

Başkan Uysal’dan Yunus Emre çağrısı
03 Mayıs 2018 Perşembe 08:41



Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Uysal “Yaradılanı Yaradan’dan ötürü seven, Taptuk Emre’nin dervişi, hayatının bir kısmının Hacı Bektaşi Veli’nin dizinin dibinde geçiren, Yaradan’a ve onun yarattıklarına karşı sevginin, muhabbetin timsali haline gelmiş Yunus Emre’mizi anmak için 6 Mayıs 2018 tarihinde Yunusemre Mahallemizde bulunan mezarında tören düzenleyeceğiz. Eskişehir Valiliğimiz ile birlikte organize ettiğimiz bu programa tüm Eskişehirli hemşehrilerimiz davetlidir.  6 Mayıs günü 08.15’te MİYAD ve MAGDER dernekleri önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacak. Aynı saatte TCDD Eskişehir Garı’ndan ücretsiz tren seferleri düzenlenecek. Vatandaşlarımız aynı şekilde saat 17.00’de dönebilecekler” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.