Aydın Arat kabri başında dualarla anıldı

Eskişehir’in ilk büyükşehir belediye başkanı olan Aydın Arat’ın 21. ölüm yıldönümünde Asri Mezarlığı’nda bulunan mezarı başında anıldı.

Aydın Arat kabri başında dualarla anıldı
04 Ekim 2018 Perşembe 11:48

Şehre yaptığı büyük hizmetlerle bugün hala adından söz ettiren Arat, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Erdemir,  Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Karaca, DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, CHP ve Ak Parti Meclis Üyeleri ve Arat’ın yakınlarının da katıldığı törenle anıldı.

Dualarla başlayan törende konuşan Orhan Arat, kardeşi Aydın Arat’ın bu şehre hizmetlerinin anlatılmayla bitmeyecek kadar çok olduğunu vurgulayarak,  “Aydın Arat gibi hizmet edenlerimiz bu güzel şehrimizde vefa ile bu kadar yıl sonra bile, birlikte olunarak anılıyor. Bu açıdan ne mutlu bize. Eskişehir’in bir özelliği bu, vefa özelliği. Bu şehre hizmet edenlere, taş üstüne taş koyan herkese çok teşekkür ediyoruz. Aydın Arat, bu şehrin 21 yıl önce alt yapısından başlayıp tramvayına kadar başlatan kişidir. Ektiği ağaçlar şu an meyvelerini vermeye başlamıştır ve bu şehre hizmeti devam etmektedir. Bu hizmete katkıda bulunan değerli başkanlarımız, milletvekillerimiz ve Eskişehir halkına yürekten teşekkür ediyorum. “ dedi.

Tören kabre bırakılan karanfillerle son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.