Ataç, İlçelerde vatandaşlarla bir araya geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, İnönü Oklubalı Mahallesi’nde, Alpu’da ve İsmetpaşa Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Ataç, İlçelerde vatandaşlarla bir araya geldi
11 Mart 2017 Cumartesi 12:36

Başkan Ataç Tepebaşı Belediyesinin hayata geçirdiği projeler ve çalışmaları hakkında da vatandaşlara bilgiler verdi. Tepebaşı Bölgesi'ne önemli spor tesisleri kazandırdığını ifade eden Başkan Ataç, burada yaptığı konuşmada, “Beni davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Tepebaşı Belediyesi olarak amatör sporun her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin taleplerinizi de elimizden geldiğince karşılayacağız. 1999 yılında göreve geldiğimde bir tane saha yoktu. Şimdi ise Tepebaşı Bölgesi'ne birçok spor tesisi kazandırdık. Bu tesisler belediyenin malı, buralardan vatandaşlarımız yararlanıyor. Tepebaşı öyle bir noktaya geldi ki Türkiye’ye örnek oldu. Bizler kimseyi ayırt etmeden hizmet ediyoruz” dedi. Başkan Ataç vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi. Daha sonra Oklubalı Spor Kulübü yönetimi, Başkan Ataç’a Oklubalı spor kaşkolu hediye etti. Öte yandan, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile Alpu’da ve İsmetpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Ataç, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet etti. Referanduma da değinen Ataç, fikirlerini vatandaşlarla paylaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.