AK Parti Tepebaşı teşkilatı Ramazan buluşmalarına devam ediyor

Ak Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, Ramazan'da ilçedeki vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Tepebaşı teşkilatı Ramazan buluşmalarına devam ediyor
12 Haziran 2017 Pazartesi 10:33

Ramazanın bereketini ve paylaşmanın güzelliğini yaşadıklarını belirten İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, “Her akşam en az 1 farklı mahallede yaklaşık 10 hanede İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kollarımızın da katılımı ve desteği ile, mahalle teşkilatlarımızın öncülüğünde iftar açıyoruz. Programımız bizleri kabul eden 10 evde yönetici arkadaşlarımızın da iştirakiyle iftar açıp, çıkışta tüm mahalle sakinlerimiz ile toplanarak çay sohbeti yapmak şeklinde gerçekleşiyor. Nerede o eski Ramazanlar diyenlere paylaşmanın, birlikte olmanın ve Ramazan Gecelerinin sohbetleri ile cevap veriyoruz.”dedi.

Ramazan başından itibaren bugün dahil 11 mahallede yaklaşık 100 evde parti yöneticisi arkadaşlarımızla iftar açtıklarını belirten Kaynarca, "Kapısını çalıp içeri girdiğimiz ve bizlere kapılarıyla birlikte gönüllerini de açan değerli hemşerilerimizin misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Ramazanın kapsayıcılığı ile tüm yurdumuzda birlik, beraberlik ve bereketin daim olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.