AHMET ATAÇ ESNAF'A 'SİFTAH BİZDEN' DEDİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bizim Market’in açılış törenine katıldı.

AHMET ATAÇ ESNAF'A 'SİFTAH BİZDEN' DEDİ
08 Şubat 2018 Perşembe 15:01

Şarhöyük Mahallesi’nde hizmet verecek olan Bizim Market’in açılış törenine katılan Başkan Ataç’a, Genel Müdür Hüseyin Balcı eşlik etti. Başkan Ataç açılış konuşmasında, “Tepebaşı’nda böyle bir marketin açılması bizleri memnun etti. Civarda oturan vatandaşlarımızın faydalanacağı böyle bir girişimi yürekten destekliyoruz. Bol kazançlar dilerim, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bizim Toptan Satış Mağazaları Genel Müdürü Hüseyin Balcı ise, “Market açılışımızı gerçekleştiren Başkanımız Ahmet Bey’e çok teşekkür ediyorum. Eskişehir’de 2. şubemizi açtık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Genel Müdür Balcı’ya temsili “Siftah Bizden Parası” takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.