ZOR BİR SEZON OLDU AMA BAŞARDIK

Sancılı bir sezon geçiren Eskişehirspor ligin bitmesine 3 hafta kala Afyon’u yenerek puanını 35’e çıkardı. Bu puan Eskişehirspor’un matematiksel olarak kümede kalmasına yetiyor.

ZOR BİR SEZON OLDU AMA BAŞARDIK
29 Nisan 2019 Pazartesi 20:54

Maddi imkânsızlıkların pençesinde kıvranarak girdiği 2018-2019 sezonunda oldukça zor bir süreç atlatan Eskişehirspor ligin bitimine 3 hafta kala rahat bir nefes aldı. Kendi saha ve seyircisi karşısında Afjet afyonspor’u konuk eden Kırmızı şimşekler, 8. dakikada Erdal Akdarı ve 45ve 85. dakikada Emre Güral’ın golleri ile rakibini 3-1’lik skor ile yenmeyi başardı. Rakip takımın golü 48. dakikada Oltan Karakullukçu’dan gelirken, yine rakip takım futbolcusu Emre Öztürk 49. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Eskişehirspor bu galibiyet ile puanını 35’e çıkarırken, düşme hattında yer alan Afyon Afjet ile puan farkını 10’a çıkararak ligde kalmayı garantiledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zekayi Karabulut - 5 yıl önce
Es Es sen gönlümüzde
Herzamanki yerin'de
Kalacaksın bil yine