Yüzücülere Tepebaşı desteği

Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi, Eskişehir İl karması yüzücülerine kapılarını açtı. Sporcular 31 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında Su Sporları Merkezi’nde çalıştı.

Yüzücülere Tepebaşı desteği
03 Şubat 2017 Cuma 10:27

Eskişehir’i Türkiye şampiyonalarında temsil eden 6 kulüpten 22 sporcunun teknik analizleri, Mersin’den gelen, birçok şampiyon yetiştirmiş analiz antrenörü Haluk Sügün ve yardımcısı Abdülrahim Ballı tarafından Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi’nde gerçekleştirildi.Çalışmaların son gününde Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi’ni ziyaret eden Türkiye Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sezer ve Merkez Hakem Kurulu Üyesi Mehmet Çoban, Su Sporları Merkezi yetkililerine teşekkür ederek Burcu Çelik’e plaket verdiler.
Türkiye Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sezer yaptığı açıklamada, Eskişehir’e bu tesisi kazandırdığı, binlerce çocuğa burada yüzme imkânı sağladığı için Tepebaşı Belediye Başkanı Sayın Ahmet Ataç’a teşekkür etti. Yapılan teknik analizlerin önemine değinen Sezer, son dönemde yüzme alanında Eskişehir’in olumlu çıkışlar yaptığını, Anadolu Üniversitesi Kulübü’nden iki sporcunun Türkiye Yıldızlar Milli Takımına seçildiğini, bilimsel analizlerin, doğru çalışmaların yapıldığı ve şehirdeki tüm tesislerin rahatça kullanıldığı takdirde bu başarıların artarak devam edeceğini söyledi.
Öte yandan Eskişehir’in en önemli spor yatırımlarından biri olan ve kaynakların halk yararına kullanılmasının en güzel öreklerinden olan Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi Su Sporları Merkezi yıl boyunca adeta dolup taşıyor. Tesis, 2016 yılında 20 binden fazla yurttaşa hizmet verdi. Tepebaşı Belediyesi’nin Eskişehir’e kazandırdığı Su Sporları Merkezi, açıldığı günden bu yana yurttaşların büyük ilgisini çekiyor. Engelli bireylerden deneyimli vatandaşlara ve çocuklara kadar her kesimden vatandaş ya yüzme öğreniyor ya da spor yapıyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.