YÜCEL İLDİZ, “BEKLENTİLERİN FARKINDAYIZ”

Antalya’da kulübün resmi sitesine açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz “beklentilerin farkında olduklarını belirterek, “Gerçekleri görerek hareket etmek zorundayız. Şehrin tüm dinamiklerine ihtiyacımız olacak” dedi.

YÜCEL İLDİZ, “BEKLENTİLERİN FARKINDAYIZ”
07 Ocak 2018 Pazar 15:25

Eskişehirspor’un kampını değerlendiren İldiz, “İlk defa sezon başından beri Eskişehirspor bir kamp yapıyor. Transfer yasağımız devam ediyor. Genç arkadaşlarımızı da buraya getirdik. Yönetim kurulumuzda sorunları çözmeye çalışıyorlar. Ana kadromuzdaki sorunların %95’i hal edildi. Şuanda biz saha içinde yönetim kuruluda saha dışında yoğun bir şekilde çalışıyor.” diye konuştu.

"Çok daha iyi çalışmak zorundayız"

İldiz, “Eskişehir bugüne kadar baktığımız zaman çok daha farklı bir pozisyonda olabilirdik. Ama yine de ligin ilk yarısını o yönetim boşluğu olduğu dönemdeki sıkıntılara baktığımızda, 3 puan silinmesine rağmen 18 puan ile bitirdik. İkinci yarı çok daha iyi çalışmak zorundayız. Yani biz bu yoğun çalışmaları devam ettirsek ikinci yarı ile itibarı ile Eskişehirspor’u el birliği ile daha düzlüğe çıkarırız diye düşünüyorum. Şuana kadar yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. İki hazırlık maçı yaptık. Skorlar çok önemli değil ama oyun anlamında her gün geliştiğimizi söyleyebilirim. Genç oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor. Yabancı oyuncularımızda kampa katılacak. İlk yarıdan kalma sakatlıkları olan arkadaşlarımız var. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

"Beklentilerin farkındayız"

İnsanların beklentilerinin farkında olduklarını belirten tecrübeli teknik adam, “İnsanların bizden beklentisi büyük bunun farkındayız ama gerçekleri görerek hareket etmek zorundayız. El birliği ile Eskişehir’i ikinci yarı daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Ancak, şehrin bütün dinamiklerin ciddi desteğine ihtiyacımız olduğunu da belirtmem gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.