YÖNETİM PARAYI YATIRIR YOLUMUZA BAKARIZ DEMİŞTİ AMA

Eskişehirspor yönetimi göreve gelirken belli bir miktar para yatırarak, transfer tahtasını açtırmayı hesap ediyordu. Ama CAS’ta Eskişehirspor aleyhine kapanan davalar artık paranın bile açması zor bir süreci başlattı.

YÖNETİM PARAYI YATIRIR YOLUMUZA BAKARIZ DEMİŞTİ AMA
17 Temmuz 2017 Pazartesi 15:18

Sinan Özeçoğlu başkanlığında Eskişehirspor’un çiçeği burnunda yönetimi maddi olarak hazırlıklı geldikleri görevde hukuki engellerle boğuşuyor. Transfer yasağının kaldırılması için gerekli olan mali kaynağı bulmak için koşturan yönetim. CAS’ta Eskişehirspor aleyhine tamamlanan davalar ardından yeni çözüm yolları arıyor. Yönetim eldeki mevcut kadro ile yola devam etme olasılığı bir hayli yüksek. Mevcut kadroda yer alan futbolcular ile görüşmeleri süğrdüren yönetim, yeni çözüm arayışlarına başladı. yarın bir basın toplantyısı düzenlemeyi planlayan Eskişehirspor Yönetimi son gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacak. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.