YİNE KRİTİK BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

Nesine.com Eskişehir Basket Koçu Brad Greenberg hafta sonu oynanacak olan Akhisar Belediye karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Greenberg güçlü bir rakiple oynayacaklarını belirterek deplasmana galibiyet için gideceklerini söyledi.

YİNE KRİTİK BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ
25 Ocak 2017 Çarşamba 13:46

Çok iyi işler yaptık
Sakarya BŞB galibiyetinin ardından gözünü Akhisar Belediye’ye diken Nesine.com Eskişehir Basket zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Takım Baş Antrenörü Brad Greenberg güçlü bir rakip ile oynayacaklarını söyledi. Greenberg, “Sakarya maçında takım olarak iyi performans sergiledik. Savunmada çok iyi işler yaptık. Hücumda da aynı başarıyı gösterdik. Çok önemli bir galibiyet aldık” dedi.
Kazanmak istiyoruz
Akhisar maçı içinde konuşan Greenberg, “Akhisar Belediye bu ligin güçlü takımlarından. Çok zor bir deplasmana gideceğiz. Takım olarak hazırlıklarımız çok güzel bir şekilde devam ediyor. Sakarya maçındaki performansımızı bu maçta da göstermeyi arzuluyoruz. Her saniyesi çok önemli bir maç olacak. Bu karşılaşmayı da kazanarak yolumuza kayıpsız ilerlemek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Dev adamlar moralli
Türkiye Basketbol Ligi’nin 19’uncu haftasında 28 Ocak Cumartesi günü Akhisar Belediyesi ile oynayacak olan temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket kritik maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda çalışmalarına hız veren Potanın Şimşeklerinde yüzler gülüyor. Temsilcimiz zorlu mücadele için yarın karayoluyla Manisa’ya geçecek.
Düşüşe geçtiler
28 Ocak Cumartesi günü sahasında Nesine.com Eskişehir Basket’i konuk edecek olan Akhisar Belediye’de moraller bozuk. Manisa temsilcisi ligde oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet aldı. Yeşil-Siyahlı ekip ligde ligin 17’nci haftasında Petkimspor’a sahasında 77-78’lik skorla mağlup olurken, Düzce Belediyesi’ne ise deplasmanda geçtiğimiz hafta 80-65’lik skorla boyun eğmişti.
İlk maçta devirmiştik
Nesine.com Eskişehir Basket, 2 gün sonra karşı karşıya geleceği Akhisar Belediyesi’ni ligin ilk yarısında oynanan maçta devirmeyi başarmıştı. 15 Eylül 2016’da oynanan karşılaşmada Potanın Şimşekleri konuk ettiği Manisa temsilcisini 87-80’lik skorla geçerek önemli bir galibiyet almıştı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.