YILMAZ VURAL: BU TAKIMIN LİGDE KALMASI BİZİM İÇİN PARADAN DAHA ÖNEMLİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Samsunspor galibiyeti ile ciddi bir avantaj elde ettiklerini belirterek, “ben buraya gelirken işin maddi boyutunu hiç düşünmedim. Bu takımın ligde kalması paradan puldan daha önemli. Çünkü Eskişehir’in ne olduğunu biliyorum” dedi.

YILMAZ VURAL: BU TAKIMIN LİGDE KALMASI BİZİM İÇİN PARADAN DAHA ÖNEMLİ
15 Nisan 2018 Pazar 15:39

Samsunspor maçı ardından değerlendirme bulunan Yılmaz Vural, aldıkları galibiyet ile ciddi bir avantaj elde ettiklerini belirterek, “Biz bu galibiyet ile rakibimiz olan iki takımdan da ikili averajda üstünüz. Bu nedenle bugün aldığımız galibiyet önemli bir avantaj sağladı. Galibiyet atmosferi de bizim lehimize inanılmaz bir şekilde olumlu kıldı.. Umarım bu takım ligde kalır. Bu bizde paradan daha büyük bir değerdir. Çünkü bir futbol kenti. Ben Eskişehir’in ne olduğunu biliyorum. Bu sevinç bizi aşırı konuşturmasın istiyorum. Haftaya Gaziantep ile oynuyoruz. Temkinli ve dikkatli olmalıyız. Futbol çok önemli bir olay. Kötü oynayan da kazanıyor. Dolayısıyla işi hiç şansa bırakmadan yolumuza devam edeceğiz. Allah nasip eder inşallah. Ben yönetime teşekkür ediyorum.  Primi soyunma odasına getirdiler. Herkes işin ciddiyetinde olsun. Geçmişi hiç tartışacak değiliz” dedi.     

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.