YILMAZ BÜYÜKERŞEN'E ÇAĞRI

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Eskişehirsporlu o isim Yılmaz Büyükerşen'e çağrıda bulundu:

YILMAZ BÜYÜKERŞEN'E ÇAĞRI
01 Nisan 2019 Pazartesi 16:27

Eskişehirspor'un tribün lideri Murat Diri yerel seçim sonuçları ile ilgili açıklamalarda bulunurken Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e de çağrıda bulundu.
İşte Murat Diri'nin açıklaması

"Değerli Eskişehirsporlular; 

2019 yerel seçimleri hayırlısıyla bitti. Herkes iyi yada kötü bir taraf oldu. Desteklediği kazandı veya kazanamadı. Herkes beklediği hizmete göre oy Kullandı. Türkiye genelinde sonuç ne olursa olsun. Eskişehirde Bu seçimlerin kazananı Eskişehirspor oldu. Başlattığımız kampanyalar ve sosyal medya etkileşimleri ile Türkiye gündemini ve Eskişehir gündemini hep meşgul ettik. Ne kadar güçlü bir taraftar topluluğu olduğumuzu gösterdik. Bütün adaylar Eskişehirspor’un varlığını kabul ederek hareket ettiler. Öyle veya böyle Es-Es taraftarının da bu şehirde ve bu ülke de ne kadar güçlü olduğunu hissettirdik. 

Bizler #BenimOyumEskişehirspora kapsamında Eskişehirspora destek olan Kazım KURT Ahmet ATAÇ ve Burhan SAKALLI şeklinde kararımızı belirtmiştik. Bu kararı verirken, eylemlerimizi sürdürürken anafikrimiz hep Eskişehirspordu. Her ne kadar seçime doğru bizim hareketimiz içindeki bazı arkadaşlar işi destekledikleri partiye çevirseler de biz her şeyi Es-Es'imiz için yaptık, gönlümüz rahat. 

Şimdi seçimler bitti. Öncelikle kazanan tüm adayları canı gönülden tebrik ederiz. Eskişehirspor'u her daim destekleyen yanında olan Kazım Başkan ve Ahmet Başkan yeniden göreve geldiler. Eskişehirspor taraftarının istediği oldu ve bu konuda yüzlerimiz güldü. Akabinde Büyükşehir belediye başkanımız yeniden güven tazeleyerek başkan seçildi ve en önemlisi boynunda ESES atkısı ile balkona çıktı. Tüm Eskişehirspor taraftarına bir mesaj verdi. Bu bizler için çok sevindirici bir gelişme olmuştur. Seçim sonuçları ne olursa olsun. Yarattığımız algı ve oluşturduğumuz birlikle beraber Eskişehirspor yeniden bu şehirde bir kutup olmuştur. Sayın Yılmaz BÜYÜKERŞEN’in Eskişehir’e ES-ES atkısıyla verdiği mesaj da bizleri çok mutlu etmiştir. Artık anlaşılmıştır ki bu şehirde hiçbir siyasetçi Eskişehirspor taraftarını hesaba katmadan hareket edemeyecektir. Başlattığımız hareketin en büyük kazanımı budur. Eskişehirspor bu şehrin en büyük markası olmaya devam edecektir. 

Seçilen tüm başkanlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Eskişehirspor için yapacakları destekler konusunda şimdiden teşekkür ediyoruz. Kazım Kurt ve Ahmet Ataç başkanlarımızın desteklerini bu dönemde de görmek istiyoruz. Ayrıca Sayın Yılmaz Büyükerşenden Eskişehirspor’a destek olması konusunda isteklerimizi yineliyoruz. Gerekirse yinelemeye devam edeceğiz. Kendimiz için bir şey istemiyoruz. Eskişehirsporumuza destek olunması için Yılmaz hocadan el uzatmasını bekliyoruz. 

Birlik beraberlik ortamının artarak çoğalmasına katkı olması için Bunun ilk adımı olarak; 6 Nisanda Osmanlı deplasmanına gidecek olan ve aynı gün Atamızı ziyarete gideceğimiz organizasyonumuza otobüs tahsisi konusunda tüm belediyelerimizin Büyükşehir belediyemizin ve Yılmaz Büyükerşen başkanımızın desteklerini bekliyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, şehrimizin seçilmiş tüm yeni başkanları, muhtarları, Meclis üyeleriyle beraber bir birlik beraberlik havası oluşturmak ve demokrasiye sahip çıkarak yeniden bir araya gelmek için tüm başkanlarımızı ve özellikle Yılmaz BÜYÜKERŞEN başkanımızı Cumartesi günü Eskişehirspor taraftarı olarak yapacağımız olan Anıtkabir ziyaretinde en başta görmek istiyoruz"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.