YILMAZ BÜYÜKERŞEN'DEN ESKİŞEHİRSPOR AÇIKLAMASI

Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği iftarda bir araya geldi.

YILMAZ BÜYÜKERŞEN'DEN ESKİŞEHİRSPOR AÇIKLAMASI
27 Mayıs 2019 Pazartesi 14:15

Büyükşehir Belediyesi Konuk Evi’nde gerçekleştirilen iftara katılım oldukça yoğun oldu. Yemeğe Büyükşehir Belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç katıldı. 

Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği iftar yemeğinde bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi konuk evinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katılım büyük oldu. Eskişehirspor’un kurucu başkanlarından Aydın Begiter’in de yer aldığı yemeğe Yılmaz Büyükerşen ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı.  Dernek yönetimi adını konuşma yapan Hüdai Doğu “1965 yılından bugüne profesyonel takımda oynayıp sonradan futbolu bırakanların geçmişi bir bayrak altında tutarak dayanışmayı sağlam ve kuvvetli tutmak amacıyla birlik beraberlik ilkesinden yola çıkarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.  Derneğimizin etkinliklerinde bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda görmekten gurur duyduğumuz Büyükşehir Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye başkanı Ahmet Ataç başta olmak üzere bugün yanımnızda bulunamayan Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt’a teşekkür ediyoruz” dedi.

-Üreten kulüp olmak zorunda

Başkan Yılmaz Büyükerşen ise  “Eskişehirspor’un Anadolu efsanesi olarak anılmasında emeği geçen sizler hiçbir zaman unutulmayacaksınız. Kulübün bugünlerde yaşadığı sıkıntıları aşmasında şirketleşmesi çok değerli.  Ancak bunu yaparken 1965 ruhu gibi tekrar üreten bir kulüp olmak zorundayız. Bunun içinde önce proje sonra sabır gerekli” dedi.  


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.