YETİŞTİĞİ ALT YAPIYI UNUTMADI

Eskişehirspor alt yapısından yetişen Alper Potuk büyük bir vefa örneği gösterdi. Potuk, Eskişehir Koruma Derneği'nin alt yapı tesislerinin yenilenmesi için başlattığı kampanyaya 50 bin TL'lik destek verdi.

YETİŞTİĞİ ALT YAPIYI UNUTMADI
03 Ekim 2017 Salı 14:42

Eskişehirspor'u Koruma Derneği (ESKOD) tarafından düzenlenen alt yapı sentetik saha yenilenmesi ile ilgili kampanyaya milli futbolcu Alper Potuk'tan destek geldi. Konu hakkında dernekten yapılan açıklamada, "Alt yapı sentetik saha yenilenmesi ile ilgili Kampanyamız hakkında bilgilendirmedir.Resmi olarak 02.10.2017 pazartesi günü başlayan kampanyada an itibariyle eski futbolcumuz Alper potuk 50.000 tl ile destek olmuş ve desteğinin devam edeceğini beyan etmiştir. Kendisine camiamız adına teşekkür ederiz" denildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.