YENİ OLUŞACAK YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUZ

Eskişehirspor Yönetim Kurulu adına son açıklamasını yapan Erdal Şahbaz, yeni oluşacak yönetime başarılar diledi.

YENİ OLUŞACAK YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUZ
13 Temmuz 2017 Perşembe 13:18


 
Eskişehirspor Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Erdal Şahbaz, Haziran 2016 Kongresinde kamuoyu ve taraftarların yoğun isteği üzerine şampiyonluk parolasıyla göreve geldiklerine son dakikaya kadar çaba sarf ettiklerini söyledi. Şahbaz, “Sıfırdan oluşturulan kadro ile sezon boyunca elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Eskişehirsporumuzun formasını terleten futbolcularımıza teşekkür ederiz.”dedi.

Sezon boyunca zor şartlar altında özveriyle Eskişehirspor’un her zaman yanında olan, hizmet eden kulüp personeline, yine sezon boyunca takımı destekleyen, arkasında olan efsane taraftara teşekkür eden Şahbaz, “ Eskişehirsporumuzu yalnız bırakmayan Sayın Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı bey’e, kent yönetimine, Milletvekillerimize, seçilmişlere, atanmışlara, sponsorlarımıza, maddi ve manevi olarak destek sağlayan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.Belirtmek isteriz ki, bugün de karşılaştığımız tabloda tek gerçek Eskişehirsporumuzun başarısıdır. Bizler her zaman olduğu gibi Eskişehirsporumuzun hakettiği ve ait olduğu Süper Lig’de yer almasını temenni ediyoruz.”ifadelerini kullandı.
Son olarak bugün yapılacak kongreye değinen Şahbaz şunları söyledi: “Bu amaç ve hedef için Eskişehirsporumuza hizmet eden, edecek olan tüm arkadaşları her zaman destekleyeceğimizi belirtmek isteriz. Bugün ki kongre de yeni oluşacak yönetime başarılar diliyoruz.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.