YARIN 17.00’DA NEFESLER TUTULACAK

Bitiş çizgisinden bir önceki durakta BŞ Gaziantepspor’u konuk edecek olan Eskişehirspor galibiyete kilitlendi. Eskişehirspor’un bu hedefine ulaşması kadar, Sivas ve Yeni Malatya’nın puan kaybetmesi de camia için büyük önem taşıyor.

YARIN 17.00’DA NEFESLER TUTULACAK
13 Mayıs 2017 Cumartesi 12:18

Eskişehirspor yarın taraftarı karşısında BŞ. Gaziantep’i konuk edecek. Tüm maçların 17.00’da başlayacağı haftada Eskişehirspor’un puan kaybına tahammülü yok. Taraftarların da büyük ilgi göstermesi beklenen karşılaşmada Eskişehirspor’un başarılı stoperi Jerry Akaminko’nun forma giyme ihtimali bir hayli zayıf. Teknik Direktör Denizli’nin bu futbolcu yerine Aykut Akgün’e forma vermesi bekleniyor.
Rakamlarla BŞ Gaziantep
Yarın kendi evinde ağırlayacağı BŞ Gaziantep ile 2 kupa, 1 hazırlık 7’de lig maçında karşı karşıya gelen Eskişehirspor bu karşılaşmaların 4 galibiyet 4 mağlubiyet iki de beraberlik çıkardı. Eskişehir2de oynanan 3 karşılaşma da da taraflar arasında eşitlik söz konusu üç karşılaşmada 1 kez sahadan galibiyet ile ayrılan Eskişehirspor bir kez de rakibine mağlup oldu. 1 karşılaşmada beraberlik ile sonuçlandı.
Rakip performansı
BŞ Gaziantep ligde oynadığı son beş karşılaşmasında mağlubiyet yüzü görmezken, bu karşılaşmalardan 2 galibiyet çıkarmayı başardı. BŞ Gaziantep son 13 deplasmanda galibiyet çıkaramadı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.