YALÇIN, BİREYSEL HATALARDAN DERT YANDI

Eskişehirspor teknik direktörü Sergen Yalçın futbolcuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtirken, oynanan futbolu skora yansıtamadıklarını söyledi

YALÇIN, BİREYSEL HATALARDAN DERT YANDI
26 Ağustos 2017 Cumartesi 22:34

Sergen Yalçın’ın maç sonu açıklamaları şu şekilde; “Çok iyi oynadık oyuncularımızın performansından çok memnunum. Bundan önceki müsabakalara oranla çok daha iyi oynadık. Oyuncularımızın performansımızdan çok memnunum. Takımın gol ile ilgili bir sıkıntısı yok. Bireysel hatalara takılırsak kazanmak kolay olmaz. Pozisyon vermediğimiz bir karşılaşmada 2 gol yedik. Demek ki, biraz daha çalışmamız gerekecek. Tempomuz giderek yükseliyor. Skor olarak istediğimiz sonuçları alamadık 3 maçta. Ama biraz şansımız olsaydı 3 maçta 9 puanımız alabilirdik.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.