YALAN RÜZGARI!

Dün Dallas başlıklı bir köşe yazmıştım ama Eskişehirspor’da yaşananlar inanın Dallas dizisini bile geçti. Brezilya dizisine doğru ilerliyor.

YALAN RÜZGARI!
05 Eylül 2019 Perşembe 18:00

Dün Dallas başlıklı bir köşe yazmıştım ama Eskişehirspor’da yaşananlar inanın Dallas dizisini bile geçti. Brezilya dizisine doğru ilerliyor.

Dün Osman Taş’ın söyledikleri ile bugün Mustafa Topkaya’nın söyledikleri o kadar tezat ki. İnanın kim yalan söylüyor kim doğru söylüyor bilmiyoruz.

-Osman Taş istifa ettim, bunu resmiyete dökmediler sonrasında geri geldim dedi. Bugün Mustafa Topkaya; Osman Taş’ın istifası onaylandı. Başkan değildir ifadelerinde bulundu.

-Osman Taş, Fuat Çapa ile yapılan anlaşmadan haberim yok dedi. Bugün Mustafa Topkaya, tüm görüşmelerde Osman Taş vardı ifadelerinde bulundu.

-Osman Taş billboard reklamları sözleşmesi konusunda Mustafa Topkaya’nın attığı imzadan haberim yok, geçersizdir dedi. Bugün Mustafa Topkaya, Osman Taş’ın her şey haberi var ifadelerinde bulundu.

-Osman Taş ben bu kulübe bugüne kadar 4 milyon lira ödeme yaptım dedi. Bugün Mustafa Topkaya , Osman Taş’ın yaptığı ödeme 2 milyon liradır ifadelerinde bulundu.

****

Dün karışan kafalar bugün bir kez daha karıştı. Akıllara yeni sorular takıldı.

  1. Osman Taş’ın istifası onaylanmasına karşın, istifaya ilişkin neden kamuoyuna bir açıklama yapılmadı?
  2. Osman Taş mademki başkan değil, kulübün kasasında bulunması gereken karar defterinin Taş’ta ne işi var?
  3. Genel kurul kararı iptal edilirse Mustafa Topkaya kendisini istifaya davet eden Osman Taş ile çalışmaya devam edecek mi?
  4. Genel kurul kararı iptal edilir ve Mustafa Topkaya yönetimde yer alırsa kendisini istifaya davet eden Osman Taş ile nasıl çalışacak?
  5. Osman Taş tekrar başkan olursa Mustafa Topkaya’nın kellesini alır mı?
  6. Genel kurul kararı iptal edilir ve Osman Taş başkanlığında yönetim yoluna devam ederse; Fuat Çapa takımda kalacak mı?
  7. Osman Taş yalan mı söylüyor?
  8. Mustafa Topkaya yalan mı söylüyor?
  9. Osman Taş kararları tek başına mı alıyor?
  10. Yönetim tam kadro en son ne zaman toplandı?
  11. Yönetim içerisinde kararları kim alıyor?
  12. Osman Taş başkan değilse, 'başkanım’ diyerek ortalıkta dolaşan Taş'a yönetim neden tepki göstermedi? Tavır koymadı?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.