UZATMALARDA GELEN GALİBİYET

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasında Eskişehir Basket deplasmanda Gaziantep Basketbol ile mücadele ederek müthiş bir galibiyet aldı. İki kez uzayan maçı Potanın Şimşekleri 118-119 kazanmayı bildi.

UZATMALARDA GELEN GALİBİYET
28 Ekim 2017 Cumartesi 22:37

Eskişehir Basket, ligin 4. hafta maçına Berkay, Ayres, Baron, Caner Erdeniz ve Rowland ilk 5’i ile başladı. Maçın ilk sayısını kaydeden Victor Rudd Gaziantep ekibini 2-0 öne geçirirken temsilcimizden cevap 3’lükle geldi. Caner Erdeniz 3 sayı çizgisinin dışından attığı şutla durumu 2-3 yaptı. Periyodun devamında bir ara geri düşen Dev Adamlar Baron ve Ayres’in başarılı atışlarıyla öne geçmeyi başardı. Periyot boyunca bir daha geri düşmeyen temsilcimiz 1. çeyreği 23-33 önde tamamladı.

Kıran kırana geçen maçın ikinci çeyreğine Eskişehir Basket 10 sayı önde başladı. Gaziantep Basketbol ara ara farkı eritse de Potanın Şimşekleri oyunun kontrolünü elinde tutmayı bildi. Maçın başından itibaren her şutu sayıya çeviren Billy Baron bu çeyrekte kaydettiği sayılarla kişisel skorunu 14’e çıkartırken Marshall, Kravtsov ve Yunus Emre’nin öne çıktığı 2. periyot 44-50 Eskişehir Basket’in üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 3. çeyreğinde oyunun kontrolünü rakibine kaptıran temsilcimiz periyodu 75-66 geride tamamladı. Son çeyrekte bir nebze toparlanan Potanın Şimşekleri Rowland ve Marshall ile farkı eritti. 4. çeyrek 93-93 berabere bitince karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatmalara iyi başlayan temsilcimiz 6 sayı öne geçse de Gaziantep temsilcisi başarılı hücumlarla skoru eşitledi ve 104-104’lük sonuçla maç bir kez daha uzadı. 2. uzatmada müthiş bir performans sergileyen Dev Adamlar maçı 118-119 kazandı.




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.