Uşaksportif maçı biletleri satışa çıktı

Eskişehir Basket-Muratbey Uşaksportif karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.

Uşaksportif maçı biletleri satışa çıktı
02 Mayıs 2018 Çarşamba 14:01

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 28’inci haftasında 6 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak olan Eskişehir Basket-Muratbey Uşaksportif karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Bu karşılaşmanın biletleri biletix.com ve Kanatlı AVM Biletix gişesinden satılıyor. Ayrıca maç günü de karşılaşmanın biletleri Anadolu Üniversitesi Spor Salonu gişesinden satılacak.

Bilet fiyatları şu şekilde; Tam 15 lira, Öğrenci 7,5 lira. 0 yaşından küçük ve engelliler maçı ücretsiz izleyebilecek.

Zorlu haftaya giriliyorlar

Üst üste 4. kez Final Four'a kalan Fenerbahçe Doğuş, Belgrad öncesi yoğun tempoda... Sarı Lacivertliler 2 Mayıs Çarşamba günü Tofaş ile evinde karşılaşacak. Mücadele 20:30'da başlayacak ve beIN SPORTS 3'ten yayınlanacak. 5 Mayıs Cumartesi günü ise Fenerbahçe Doğuş bu kez evinde Beşiktaş Sompo Japan'ı derbide ağırlayacak. Karşılaşma 13:00'de beIN SPORTS 3'ten ekranlara gelecek. Hemen 3 gün sonra 8 Mayıs Salı günü 18:30'da Sarı Lacivertliler Sakarya'ya gidecek ve Sakarya BŞB.'ye konuk olacak. Bu maç da beIN SPORTS 3'te yayınlanacak.

Daçka’da ayrılık yaşanacak

Eurocup kazanan Darüşşafaka'nın koçu David Blatt, yakın zamanda başantrenörlük için NBA'den birkaç takımla görüşeceğini aktardı. Şu ana kadar NBA'den hiçbir takımla iletişim kurmadığını vurgulayan Blatt, "Yakın gelecekte NBA takımlarından birkaçıyla görüşeceğim. New York Knicks söylentileri var ama başka takımlar da olabilir. Bu görüşmeler başladığı zaman her şey ortaya çıkacak. Onlar beni isteyecekler mi ya da ben onları isteyecek miyim? Sezonun geri kalanında ise kalbimde Darüşşafaka'dan başka hiçbir şey yok. Her şeyin bir zamanı var." diye

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.