ÜNLÜ'DEN 7-0'LIK GALİBİYET TEBRİĞİ

Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, dün kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor'u 7-0 yenen Eskişehirspor'un Başkanı Halil Ünal ve Teknik Direktör Yücel İldiz'i tebrik etti.

ÜNLÜ'DEN 7-0'LIK GALİBİYET TEBRİĞİ
12 Aralık 2017 Salı 15:50

Dünyanın en büyük 8. denetim ve danışmanlık şirketi Baker Tilly Eskişehir'de faaliyetlerine başladı. Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri AŞ, Eskişehir’deki faaliyetlerini Mali Müşavir M. Dündar Ünlü kanalı ile yürüteceği çalışmaların tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilerle yakından ilgilenen Dündar Ünlü, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve Teknik Direktör Yücel İldiz ile görüştü. Gaziantepspor karşılaşmasında alınan 7-0'lık sonucun büyük bir sevinç oluşturduğunu belirten Ünlü, başta Başkan Ünal, Teknik Direktör İldiz olmak üzere futbolcu ve teknik heyeti tebrik etti.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'da Ünlü'ye, "Futbolcularımız ve hocamızın bize layık gördükleri hoşgeldin hediyesi." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.