ÜNAL: SONUNA KADAR YANINDAYIZ

Eskişehirspor eski başkanı Halil Ünal, "Kaan Başkanın ilk müjdesi efsane taraftara bu büyük camiaya 'ben transferi açtım, oyuncuları oynatıyoruz' demesi gerekiyor" dedi.

ÜNAL: SONUNA KADAR YANINDAYIZ
19 Ocak 2019 Cumartesi 11:45

Genel Kurul sonrası Esgundem26'ya konuşan Halil Ünal, "Eskişehirspor bugün büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Yok olacak, kapanacak, kayyuma gidecek denen Eskişehirspor'umuz bugün kendine yakışır bir genel kurul gerçekleştirdi. Genel kurul üyelerimiz takımına sahip çıktı. Efsane taraftarımız sahip çıktı. Bana göre Kaan Başkanın ilk müjdesi efsane taraftara bu büyük camiaya 'ben transferi açtım, oyuncuları oynatıyoruz' demesi gerekiyor. Bunu başarır. Başaracağına eminim.Onun için listesine tam destek verdik. Kaan kardeşimiz bu işin mutfağından geliyor. Sonuna kadar yanındayız. 39 milyon Avro borcu 25 milyon Avroya düşürdük. Arkadaşlarımız borçlanarak iş yapmayacak" dedi. 

Ünal camianın takıma sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Gün refleks gösterme günüdür. Gün takıma sahhip çıkma günüdür. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Eskişehirspor'un güçbirliğine ihtiyacı vardır. Bunu hep beraber başaracağız" şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.