ÜNAL: KİMSE YOK AMA BİZ VARIZ

Eskişehirspor yeni Başkanı Halil Ünal, göreve geldikten sonra yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik içinde kulübü eski günlerine döndüreceklerini söyledi.

ÜNAL: KİMSE YOK AMA BİZ VARIZ
06 Aralık 2017 Çarşamba 20:43

Eskişehirspor Başkanlığına seçilen Halil Ünal, Yönetim Kurulu üyelerini kürsüye davet etti. Burada yaptığı teşekkür konuşmasında Eskişehirspor’un yeni yönetiminin hayırlı olmasını diledi. Ünal, “Kimse yok ama biz gene varız. Hep beraber bu anlı şanlı armamızı formamızı layık olduğu yere getirmemiz adına birlikte olmamız gerekiyor. Eski başkanlardan ricam bu desteği ve birlikteliği kaybetmeyelim. Öte yandan, Aydın Begiter başkanlığında bir de Yüksek Divan oluşturacağım.

Ben kulübe hizmet etmek istiyorum, yönetime girmek istiyorum diyen ve o miktarı almak vermek isteyen arkadaşları yönetime bekliyorum. Bu kadroya sahip çıkmamız gerekiyor. Bu parayı bulacağız. Herkes bir ucundan tutacağız. Bizim zamanımızdaki gibi yarışmaların olduğu, çift sandıkların kurulduğu kongreler yaşayacağız. Bütün camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Efsane taraftar ve kongre üyeleriyle bu kulübü yaşatacağız.

İlk adımımızda yarın tesislere oturup çalışacağız. Önce -24 puan cezası çok önemli. Ardından futbolcuların serbest kalmaması için çalışma başlatacağız. Antrenör ve oyuncularla toplantı yapacağım. 3 maçta 9 puan almak için elimizden geleni yapacağız. Yeter ki Eskişehirspor yok olmasın.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emrah - 6 yıl önce
Allah sonumuzu hayır etsin