ÜNAL: "GENEL KURULDA HESABINI SORACAĞIM"

Eskişehirspor eski Başkanı Halil Ünal, Sinan Özeçoğlu’na sert sözlerle yüklendi. Ünal,eski başkanlar olarak Samsun’da gerçekleşen deplasman öncesinde, deplasman için özel uçak kaldıracaklarını, ancak Özeçoğlu’nun özel uçağı daha önce yaptığı program nedeniyle redettiğini açıkladı.

ÜNAL: "GENEL KURULDA HESABINI SORACAĞIM"
03 Aralık 2017 Pazar 18:08

“Genel kurulda hesabını soracağım”

Ünal, bazı gazetelerde yer alan haberlere de tepki göstererek, şunları kaydetti: “Şehirde birliktelik havası eserken ve Eskişehirspor’umuzu kurtarmanın formülleri aranırken, bir gruba ait gazetelerin sürmanşetlerinde, sosyal medyalarında ve köşe yazılarında uçak konusu dahil edilerek, şaibe bırakacak, iftira dolu art niyetli yazılar yayınlanmış ve hala da yayınlanmaya devam etmektedir. Bu konuya ilişkin,  adli merciler önünde gerekli suç duyurularında ve yasal başvurularda bulunulmuş olup, bu grup ve tetikçileri gerekli hesabı yargıya vereceklerdir. Her zaman yaptığım gibi, Eskişehirspor’umuz ile alakalı tüm iftira ve karalamalara cevap ve görüşlerimi Genel Kurul’da hepinizin huzurunda belirterek, bu yapılanların hesabını soracağım.”

“Sinan Özeçoğlu kongreye net ve kararlı gelsin”

Ünal, “Tüm bunlar gösteriyor ki, Eskişehirspor’umuz, Sinan Özeçoğlu ve yardımcısının umurunda değil. Onlar bizden sonra tufan olsun diyorlar. Ancak biz bu oyunu bozacağız. Eskişehirspor’a bu kötülüğün yapılmasına izin vermeyeceğiz. Şuana kadar geçirilen süre ve kararsız tutumları, Eskişehirspor’umuzun marka değerine ve itibarına zarar vermeye devam etmektedir. Tavsiyem, Sinan Özeçoğlu Çarşamba günü kongreye net vere kararlı gelsin. Devam edecekse listesini açıklasın. Biz de gereken desteği verelim, devam etsin. Aksi bir durum söz konusu ise de, onların beklediği ve sandığı gibi olmayacağını bilmelidirler. Çünkü, Eskişehirspor sahipsiz ve umutsuz değildidir”  ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nazım bahçe - 6 yıl önce
Lafla iş olmaz bu borcu kim yaptı?Sinan beyni suçlu?Borca soktuğunuz gibi gelin kurtarın bu takımı sizin boynunuxun borcu Halil bey.