Ünal: Birlikte hareket etmek şart

Eskişehirspor eski başkanlarından Halil Ünal, Eskişehirspor’u düze çıkaracak tek olasılığın olduğunu belirterek, “Şayet tüm küskünlükleri kırgınlıkları bir kenara bırakarak, Eskişehirspor çevresinde birleşebilirsek, Eskişehirspor’u kurtarırız” dedi.

Ünal: Birlikte hareket etmek şart
22 Ekim 2019 Salı 16:33

Sağlık sorunları nedeniyle şehir dışında olduğu için kongreye katılamadığını belirten Ünal, “Ben divan başkanımız Yaşar Dedelek’i arayarak gelemeyeceğimi söylemiştim. Sağlık sorunlarım nedeniyle başkanlık ve yöneticilik yapmak gibi bir durumum yok. Benim o kongrede olmamam elbette ki sorgulanabilir, ancak asıl sorgulanması gereken çare olarak görünenlerin o kongrede yer almamasıdır. Bir şehir sizi çare olarak görüyoruz ise gereğini yapmanız, yapamıyorsanız dahi en azından o kongreye gelmeniz gerekir. Biz de zamanında kimse yönetimde yer almak istemiyorken, kamuoyunun sesine kulak vererek o görevi üstlendik” diye konuştu. Eskişehirspor’un içinden çıkılamayacak bir durumu olmadığını belirten Ünal, Eskişehirspor gibi pek çok kulübün borçları olduğunu belirterek, Bursaspor ve Trabzonspor örneğini verdi. Ünal, “Eskişehirspor markası ve Eskişehir, mevcut borcun altından kalkabilir. Önemli olan burada birlik olmak. Bu birliktelik başarılabilirse, Eskişehirspor bu zor günleri atlatabilir diye konuştu. Ünal, “Birilerinin birilerine hakaret etmesi, arkadan konuşularak, sosyal medyadan insanların kişisel haklarına tecavüz edilerek bir yere varılmayacağını hep birlikte gördük. Umut edelim bundan sonra ki süreçte Eskişehirspor’u düze çıkaracak tek gerçeği görmeyi başarabiliriz” dedi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.