ÜNAL: BİRLİK ÇAĞRIMA BİRÇOK YERDEN OLUMSUZ CEVAP GELDİ

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, kulübün içinde olduğu durumdan kurtarmak için yaptığı birlik çağrısına birçok yerden olumsuz cevap geldiğini söyledi.

ÜNAL: BİRLİK ÇAĞRIMA BİRÇOK YERDEN OLUMSUZ CEVAP GELDİ
30 Haziran 2017 Cuma 17:12

 
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, yarın yapılacak olan Genel Kurul’da başkanlığa aday olmayacağını söyledi.  Tesislerde düzenlediği basın toplantısında konuşan Ünal, “Eskişehirspor’un mevcut sorunlarla mücadele ederken, geçmiş sorunları bir çözüme ulaştırma yolunda bu şehirde bir konsorsiyum kurulmalı. Eskişehirspor, Eskişehir ve taraftarın takımıdır. Dolayısıyla şehrin tüm dinamiklerinin bir araya gelmesi ve görev dağılımının yapılması gerekir. Defalarca bu çağrılarda bulundum. Zaten olağanüstü genel kurul kararı almanın amacı bu.” dedi.
Herkesin desteğini beklediğini söyleyen Ünal,”Biz bu şartlardan yeniden kulübün önünü tıkamak istemiyoruz. Yeni bir oluşumla, burada başkan Ahmet, Mehmet, Halil olur, isimler hiç önemli değil. Bizim için önemli olan tek şey Eskişehirspor. Yeni bir dirilişi hep beraber sağlamalı. Bu çağrılarımız umduğumuz şekilde ilgi görmedi. Eskişehirspor konusunda bu şehrin seçilmişleri, atanmışları, oda başkanları, iş adamları herkes bir araya gelip hep beraber çözüme kavuşması lazım.” ifadelerini kullandı.

Takımın 5 Temmuz’da hazırlıklarına başlaması gerektiğini kaydeden Ünal, “Yeni bir sezonda güçlü bir Yönetim Kurulu olması gerekir. Bizi sıkıntılı borçlar zora düşürüyor. Taraftara şampiyonluğu tattırmak varken enerjimizi borçlara veriyoruz. Bu kulübün her kulüp gibi borcu var ve bu borçlar çoğalmadı, azaldı.  Bu kulübün iskelet bir kadrosu var. Herkes bizden haber bekliyor. Futbolcular, taraftarlar herkes bizden gelecek çözümü bekliyor.” dedi.

Bakan Nabi Avcı ile görüşmesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ünal şöyle devam etti: “Dün uzun uzun Sayın Bakanımızla bir telefon görüşmesi yaptım. Bakanımız her türlü destek olacağını söyledi. Sadece bakanımızın değil hepimizin bir araya gelmesi gerekiyor bu konuda. O birliktelik şuanda söz konusu değil. Herkesin kabul edeceği bir yönetim kurulu listesi oluşmaz ise ben aday olmayacağımı söyledim. Biri adaysa da bunun önünü açacağımızı söyledim. Sonuna kadar destek olmaya hazırız. Yaptığımız çağrılara birçok yerden olumsuz cevap geldi.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.