Ümit Özat Eskişehirspor'a mı geliyor?

İstanbul'da gerek yeni kaynak bulmak gerekse görevi geldiği taktirde zaman kaybetmemek için teknik kadro konusunda çalışmalarını sürdüren Başkan Halil Ünal, teknik direktörlerden Ümit Özat ile görüşme yaptığı öğrenildi.

Ümit Özat Eskişehirspor'a mı geliyor?
12 Haziran 2018 Salı 09:12

Sakarya Gazetesi'nin haberine göre; Genel kurul öncesinde teknik kadro konusunda çalışmalarını sürdüren Başkan Halil Ünal'ın İstanbul'da teknik direktörlerden Ümit Özat ile bir görüşme yaptığı ve tarafların prensipte anlaştığı öğrenildi.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

Eskişehirspor'da teknik direktörlük için ismi geçenlerin başında Ümit Özat var. İstanbul'da gerek yeni kaynak bulmak gerekse görevi geldiği taktirde zaman kaybetmemek için teknik kadro konusunda çalışmalarını sürdüren Başkan Halil Ünal, teknik direktörlerden Ümit Özat ile görüşme yaptı. Özat ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve genç teknik adamla prensip anlaşması sağlanıldığı öğrenildi. Bir aksilik olmazsa Ümit Özat Perşembe günü Eskişehir'e gelerek resmi imzayı atacak.

BAŞARILI OLUYOR

Aktif futbolculuk yaşamından sonra teknik direktörlüğü tercih edenlerden olan Ümit Özat, Ankaragücü, Manisa, Elazığ, Samsunspor ve Gençlerbirliği gibi ekiplerde görev yaptı. 1976 doğumlu olan Özat gelecek için umut veren teknik adamlar arasında gösteriliyor.

Kaynak: Sakarya Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.