UĞUR PENALTI ATMAK İSTEMEDİ AMA...

Göztepe maçında penaltı kaçıran Uğur İnceman'ı, penaltı kullanması için takım kaptanı Erkan Zengin ve Teknik Direktör Mustafa Denizli ikna etti.

UĞUR PENALTI ATMAK İSTEMEDİ AMA...
05 Haziran 2017 Pazartesi 13:02

Göztepe ile Eskişehirspor'un karşı karşıya geldiği Play Off Final karşılaşmasının normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı. Uzatmalarda da sonuç değişmeyince seri penaltı atışlarına geçildi. Takımlar arasında penaltıyı kim kullanacak sıralaması yapılırken ilginç anlar yaşandı.

Penaltı atacak oyuncuların belirlenmesi sırasında yayıncı kuruluşun kameralarına Mustafa Denizli, Uğur İnceman ve Erkan Zengin yansıdı. Görüntülerde Uğur İnceman'ın penaltı atmak istemediği görüldü. Bunun üzerine, Mustafa Denzili, penaltı atması için Uğur ile bir konuşma yaptı.

İnceman'ı penaltı atması için takım kaptanı Erkan Zengin de araya girerek 'Oğum güven' şeklinde bir çıkışta bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Uğur penaltı atma kararı aldı. Topun gerisine gelen Uğur'un kullandığı penaltıyı Göztepeli kaleci Güray dışarı çıkardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özkan Aksu Go - 7 yıl önce
Yaşlı takım yoruldu , yaş lı MDenizli, beyni durmuş ,3oyuncu değiştirme hakkı olduğunu dusunemiyor , Semih Şentürku, uzatmaları n son4dakikasin da oyuna alıyor ,Semih de cezayı kesiyor ,bilerek Penaltıyı Atmadi ,bende atmazdim ,Sen semihi yarım saat bile oynatmazsan ,senin de cezan kesilir ,Göztepe nin değeri Eskişehir in dörtte biri, Eskişehir 1,ligin en pahalı takımı, bi zim gunahimiz ne ?, Yönetim istifa desek ne olacak!, Hadi bakalım yönetim istifa ,