"ÜÇ PUANLI SİSTEMDE HER ŞEY DEĞİŞİR"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz “ Lig yeni yeni ısınıyor. Üç puanlı sistemde peş peşe alınacak olan galibiyetler takımları iyi noktalara getirebiliyor” dedi.

"ÜÇ PUANLI SİSTEMDE HER ŞEY DEĞİŞİR"
06 Ekim 2017 Cuma 09:34

Sakarya Gazetesi’nden Ali İhsan Sarıçoban’a konuşan İldiz “ Lig yeni yeni ısınıyor. Üç puanlı sistemde peş peşe alınacak olan galibiyetler takımları iyi noktalara getirebiliyor. Bize de Manisa galibiyeti ilaç oldu. Moral bulduk. Zor bir 90 dakika olduk. Özellikle ilk yarıda çok kaçırdık. Geriye düştük ama maçı bırakmadık. Önemli olan üç puanı hanemize yazdırmaktı. Başardık. Bu galibiyette herkesin payı var.”

MAZERETİN ARDINA SAKLANMAM

Mazeretlerin arkasına sığınmayacağını belirten İldiz “ Mevcut futbolcu kadrosunu biliyordum. Örneğin Bruno ve Akaminko'yu ilk kez Türkiye'de oynatan benim. Her ikisi de Orduspor'da iyi sezonlar geçirdi. Ayrıca sınırlı olmasına karşın deneyimli, bu ligde geçen sezon iyi işler yapan ve süper lig kapısından dönen bir kadroya sahibiz. Son maçta Uğur, Erkan ve Aykut gibi isimler yoktu. Birde maç içinde Kaan, Ofoedu ve Akaminko sakatlandı. Transfer yasağı var. kısıtlı kadroya karşın genç isimleri de yakın takibe alıyoruz. Mazeretlerin arkasına sığınan birisi değilim. Tüm ekiple, futbolcularımla bire bir toplantılar yapıyorum. Verimli oluyor.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.