TÜRKİYE’DE EN ÇOK TARAFTAR ORTALAMASINI YAKALAYAN TAKIMIYIZ

Eskişehirspor’un daha önce de ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu, divan yönetimi için üyelerden liste çıkmayınca 1 hafta sonraya alındı.

TÜRKİYE’DE EN ÇOK TARAFTAR ORTALAMASINI YAKALAYAN TAKIMIYIZ
01 Temmuz 2017 Cumartesi 15:40


Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul'a, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehirspor kongre üyelerinin yanı sıra meslek ve ticaret oda başkanları da katıldı. Gündem maddelerinin okunmasının ardından Aydın Begiter, Kaya Bilge, Süleyman Ekşi, İsmet Ertuğrul, Ferit Alp Doğan’dan oluşan divan yönetimi, listesi olanların listelerini teslim etmeleri istedi. Ancak liste çıkmayınca dernekler masası yasası dikkate alınarak kongre ertelendi.



Belki Beşiktaş hariç Türkiye’de en çok taraftar ortalamasını yakalıyoruz”

Olağanüstü Kongrede konuşma yapan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, gerçekleşen kongrenin milat olmasını istediğini belirterek, “Bugün tarihi bir kongre ve milat olsun istiyorum. Futbol kulüpleri yönetmek gerçekten zor ama bu zorluk Eskişehirspor için asla geçerli olmamalı. Bu büyük camia, bu efsanevi taraftar ve bu işlere değer veren 52 yıl evvel bu kulübü kurduklarında dünyanın her tarafında, uluslararası başarı alsın, şampiyonluklar yaşasın, kupalar alsın ve o Eskişehirsporlu, o EsEs'lik duruşunu dünyaya gösterelim. Türk futbolunun hep örneği olalım. Geçtiğimiz sezon öldük, bittik, kapanır, bu kulüp amatör kümeye gider, sahaya çıkabilirlerse çok ama çok iyi diye düşünen bütün Türk futbol kamuoyu herhalde Eskişehirspor'un taraftarının büyük gücünü, bu şehrin büyük gücünü, enerjisini, sinerjisini yaşadılar. Nasip değilmiş çıkamadık lige ama bir sezon boyunca vermiş olduğumuz bütün mücadelelerde, belki Beşiktaş hariç Türkiye’de en çok taraftar ortalamasını yakalıyoruz. O heyecan hep bu şehirde var. Allah'ın izniyle layık olduğumuz Süper Lig’de yer olacağız. O Avrupa kupalarında yine tur atlayacağız” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.