TÜFAD’ın davetinde konuşan Çapa: Futbol her zaman zorluklar içerir ama…

TÜFAD Eskişehir Şubesi’nin düzenlediği kahvaltıda konuşan Eskişehirspor Teknik direktörü Fuat Çapa, “Zor bir süreçten geçiyoruz demeyeceğim. Futbol her zaman zordur ama bizimki daha zor” dedi.

TÜFAD’ın davetinde konuşan Çapa: Futbol her zaman zorluklar içerir ama…
20 Aralık 2018 Perşembe 12:46

TÜFAD Eskişehir il başkanlığının düzenlediği kahvaltıda Eskişehirsporlu futbolcular, teknik heyet ve Eskişehirli futbol antrenörleri bir araya geldi.  Burada futbolculara seslenen TÜFAD İl Başkanı Ahmet Bingöl, “Sizlerin gösterdiği bu mücadeleyi Eskişehir TÜfAD olarak destekliyoruz sonuna kadar arkanızda olduğunuzu da belirtmek istiyoruz” dedi.

Bingöl’ün ardından konuşan Çapa ise “Zor süreç demeyeceğim çünkü futbolda hep zor süreçten geçiyorsunuz. Sahada sürekli mücadele ediyorsunuz ama biz saha dışında da mücadele ediyoruz. Fakat ben biliyorum ki birlik ve beraberlik sağlarsak bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Aradaki mesafeleri kapatırsak daha iyi yol alırız. Bolu maçında iyi bir sonuç alarak şehri mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Kahvaltıda bulunan Eskişehirspor efsane futbolcularından Ender Konca ise “Öncelikle vermiş olduğunuz mücadeleden sizi kutluyorum. Büyük mücadele veriyorsunuz. Bunu devam ettirin Eskişehirspor çok büyük bir kulüp sizlere inanıyorum. Bazı tecrübesizlikler yaşıyorsunuz ama böyle oynadığınız sürece iyi neticeler alacağınızı biliyorum. Eskişehirspor’u en iyi yerlere getireceğinize gönülden inanıyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.