TOKO FİFA'YA BAŞVURDU

2015-2016 sezonunda Mesut Hoşcan döneminde transfer edilen Nzuzi Toko, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle -6 puan silme talebini FIFA’ya iletti.

TOKO FİFA'YA BAŞVURDU
24 Kasım 2017 Cuma 11:52

Anadolu Gazetesi'nin haberine göre; Eskişehirspor'un FIFA’da bulunan 15 dosyası arasında yer alan ve acil olarak parası ödenmesi gereken 5 futbolcudan biri Nzuzi Toko. 2015-2016 sezonunda transfer edilen ve ardından alacakları ödenmediği için serbest kalan Toko, Eskişehirspor’un başına bela olacak. 30 Eylüm 2016 tarihinde kesinleşen FIFA kararı sonucu, Eskişehirspor Kulübü’nden 155 bin 800 Euro ve 141 bin Euro olmak üzere iki alacak hesabını ödenmesi için FIFA’ya gerekli başvuruyu yaptı.

Ceza maalesef kapıda

Orta saha oyuncusu Nzuzi Toko yüzünden Eskişehirspor’a kısa süre içerisinde 6 puan silme cezasının geleceği öngürülüyor. Bir haftalık süreci geçtiğimiz gün başlatan ve paranın ödenmemesi halinde 6 puan silme cezası talebinde bulunan oyuncuyla ilgili önümüzdeki günlerde kulübe bu cezanın geleceği ve Kulach, Sissoko, Bienvenu ve De Federico’nun da 6 puan silme cezası talebiyle FIFA’ya başvurması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.