TOKİ Şehit Savaş Kubaş Ağır Siklet Boksta Türkiye 2.si oldu

Toki Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet YASAK Ağır Sıklet Boks karşılaşmasında 80+ kiloda Türkiye 2. oldu

TOKİ Şehit Savaş Kubaş Ağır Siklet Boksta Türkiye 2.si oldu
08 Haziran 2017 Perşembe 13:26

10. Sınıf öğrencisi Ahmet YASAK Ağır Sıklet Boks karşılaşmasında 80+ kiloda Türkiye 2. oldu. Başarılı öğrenci Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün “Eskişehir’in Yıldızları Parlıyor” projesinde de ödül aldı.

Okul müdürü Muammer Demirkan, sporun  öğrencilere sistemli çalışma alışkanlığı kazandırması, belli bir disiplin edindirmesi ve belki en önemlisi bir hedef edinme o amaçla çalışma ve başarma hazzını yaşatması bakımından önemli olduğunu ifade etti. Demirkan, "Bu amaç ve düsturla eğitim-öğretim faaliyetlerini yürüttüklerini  ve öğrencilerine sportif etkinliklerinin de en az akademik başarı kadar önemli olduğunu kavratmaya çalıştıklarını belirten okul müdürü, öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.