TFF 1. LİGDE ATEŞ HATTI KIZIŞTI

Eskişehirspor’un puan kaybettiği haftada, rakipleri Birevim Elazığspor ve Afjet Afyonspor’unda sahadan mağlup ayrılması kümede kalma umutlarını ileriki haftalara taşıdı.

TFF 1. LİGDE ATEŞ HATTI KIZIŞTI
04 Nisan 2019 Perşembe 10:04

TFF 1. Ligin 27. haftasında Eskişehirspor deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’a 2-1 mağlup olarak galibiyet hasretini 6 maça çıkarttı. Eskişehirspor aldığı bu mağlubiyetle 16. sırada kaldı.  Kümede kalma mücadelesi veren Birevim Elazığspor, Hatayspor ile Afjet Afyonspor ise Gazişehir Gaziantep ile karşılaştı. Birevim Elazığspor, Hatayspor'a 3-1,  Afjet Afyonspor ise  Gazişehir Gaziantep'e 1-0 mağlup oldu. İki takımın da sahadan mağlup ayrılması sonucu Kırmızı Şimşeklerin kümede kalma umutlarını ileriki haftalara taşıdı. 

İşte bu hafta alınan toplu sonuçlar ve puan durumu:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.