TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR

Ligin 30. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nun konuğu olan Eskişehirspor rakibini 4-0 gibi rahat bir skor ile geçerek şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü.

TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR
28 Nisan 2017 Cuma 19:53

Geçtiğimiz haftayı kendi sahasında Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak tamamlayan Eskişehirspor Mersin İdmanyurdu karşısında geçtiğimiz haftanın acısını çıkardı. Rakibi karşısında oldukça rahat bir oyun sergileyen Kırmızı Şimşekler; 38. dakikada Hasan Hüseyin Acar’ın attığı şık gol ile perdeyi açtı. Bu golden 10 dakika sonra Erkan Zengin ile Bruno ortaklığı Eskişehirspor’u 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. 55. dakikada günün başarılı ismi Hasan Hüseyin  skoru 3-0’a çıkarırken son sözü karşılaşmanın 77. dakikasında Bruno Mezenga söyledi. Eskişehirspor bu galibiyet ile puanını 52’ye çıkardı.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.