Tepebaşı sporcuları bölge müsabakasına katılmaya hak kazandı

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri, Türkiye Yüzme Federasyonunun 5-6 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği 11-12 yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Tepebaşı sporcuları bölge müsabakasına katılmaya hak kazandı
19 Ekim 2022 Çarşamba 12:10

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları farklı branşlarda mücadele veren sporcular Tepebaşı’nı başarı ile temsil etmeye devam ediyor.

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri, Eskişehir Olimpik Yüzme Havuzunda 14-16 Ekim tarihleri arasında yapılan 11-12 yaş İl İçi Vize müsabakasına katıldı. Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü yüzücülerinden 23 sporcu 5-6 Kasım tarihlerinde Bolu’da yapılacak 11-12 yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı. 

Ayrıca aynı gün yapılan ve 254 sporcunun katıldığı Eskişehir kulüpleri arası yüzme müsabakasında 9-10 yaş, 11-12 yaş ve 13 yaş üzeri kategorisinde yarışan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri, 12 birincilik, 12 ikincilik ve 12 üçüncülük madalyası kazandı. Öte yandan kulübün 9-10 yaş kız takımı, 11-12 yaş kız ve erkek takımı Eskişehir ikincisi olarak kupayı kaldırdı. 9-10 yaş erkek takımı Eskişehir 4’üncüsü, 13 yaş ve üzeri erkek takımı Eskişehir 5’incisi, 13 yaş ve üzeri kız takımı ise Eskişehir 6’ncısı olarak dereceye girdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.