Tecrübeli antrenörden önemli başarı

Deneyimli Antrenör Atakan Yazıcı, Antalya ve Manisa’da yapılan iki kongrede yapmış olduğu sunumlardan dolayı birincilik elde etmeyi başardı

Tecrübeli antrenörden önemli başarı
10 Aralık 2017 Pazar 11:39

Atayurt Okulları basketbol altyapı sorumlusu ve Eskişehir Basket genç takımı yardımcı antrenörü olarak görev yapan Atakan Yazıcı başarılarına yenisini eklemeye devam ediyor. Yazıcı, Antalya ve Manisa’da 10 gün içerisinde yapılan iki kongrede profesyonel basketbol oyuncularında zihinsel dayanıklılık ve duygusal zekanın çeşitli değişkenler açısından incelenmesi sunumunu yaptı. Atakan Yazıcı, sunumları sonrasında sporda psiko-sosyal alanlar dalında birinci olmayı başardı. Deneyimli antrenör çalışma esnasında kendisine yardımcı olan Atayurt Okulları ve Eskişehir Basket kulübüne çok teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.