TARAFTARLARIN PROTESTOSUNA KURT’TAN DESTEK

Şehrin en büyük markası, Anadolu Yıldızı, Eskişehirspor için profil resimlerini karartan Eskişehirspor taraftarlarının bu eylemine Odunpazarı Başkanı Kazım Kurt’tan da destek geldi.

TARAFTARLARIN PROTESTOSUNA KURT’TAN DESTEK
17 Kasım 2017 Cuma 14:21

Tarihinin en kötü sürecinden geçen Eskişehirspor için felaket senaryoları almış başını yürüyor. Şehir ise henüz Eskişehirspor için harekete geçmek bir yana, Eskişehirspor’u gündemine bile almış değil. Böylesine sıkıntılı bir süreçte yüreğinde hala umut ışığı barındıran Eskişehirsporlu taraftarlar bir yandan takım için görüşmeleri sürdürürken, diğer yandan ise sosyal medya da profil resimlerini karartarak şehirdeki duyarsızlığı protesto ediyorlar. Taraftarların başlattığı bu eyleme ilk destek Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’tan geldi. Kazım Kurt profil resmini karartarak taraftarlara sizlerin yanındayım mesajı verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.