Taraftarın beklediği kampanya başladı

Eskişehirspor’de ‘Her eve 2 forma’ kampanyası Vali Özdemir Çakacak’a verilen ilk forma ile başlatıldı.

Taraftarın beklediği kampanya başladı
08 Şubat 2018 Perşembe 17:00

Eskişehirspor tesislerini ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, Kulüp Başkanı Halil Ünal ile birlikte ‘Her Eve 2 Formakampanyasını başlattı. İlk forma Vali Özdemir Çakacak’a verildi. Eskişehirspor’a destek zamanı olduğunu söyleyen Başkan Halil Ünal, “Bu ‘Her eve 2 forma’ kampanyasını Valimiz ile birlikte başlatmış bulunmaktayız. Bir hayli ilgi görüyor. Bütün taraftarlarımızdan da bu ilgili bekliyoruz. Bu hafta oynayacağımız Giresunspor maçında taraftarımızdan destek bekliyoruz. Stadyumun dolmasını bekliyoruz. Giresun maçında 3 puanı alıp hedefimizi değiştirmek istiyoruz.” dedi.  

Türk sporunda Eskişehirspor’un önemli bir yeri olduğunu belirten Vali Özdemir Çakacak ise, kampanyaya destek vereceklerini söyledi. Çakacak, “Eskişehirspor’umuz Denizli maçı ile bir çıkış yakaladı. İnşallah bundan sonra güzel bir şekilde yol alır. Eskişehirspor’un yeri Türk spor tarihinde apayrıdır. Eskişehirspor’un yeri Süper Lig’dir. Kampanya’yı biz de destekliyoruz. Bütün Eskişehir halkı bu kampanyaya destek vermesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kampanyanın detaylarını ise Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan verdi. Forma kampanyasına katılmak isteyenlerin www.eskisehirspor.org.tr adresinden kayıt formunu doldurmaları gerektiğini söyleyen Erdoğan, taraftarın bu kampanyaya destek vermesini istedi.

“Aynı Aşk 1965 Ruhu’ yazılı olan formalardan ilk etapta 3 bin tane üretildiğini ve talep olması halinde bu sayının arttırılacağını söyleyen Erdoğan forma fiyatının 100 TL olduğunu açıkladı. “ Formayı talep eden herkesten 14 Şubat için bu kampanyayı düşünmeleri istiyorum. Kendilerine aldıkları gibi bir de sevgililerine almaları konusunda biz Eskişehirspor olarak bundan mutluluk duyacağız. Aynı Aşk 1965 ruhu ile kulübümüzün ilk yıllarındaki formasını yansıtmaya çalıştık. İnşallah taraftarımız da buna destek verir. Bundan sonraki iç saha maçında tribünlerde göreceğime eminim.” ifadelerini kullandı.

Kampanyaya katılmak için http://www.eskisehirspor.org/forma/ adresinden başvuru yapabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.